+ enti melayu yang jiwang +

Tortured soul. Very mushy & 'jiwang' entry. Read at your own risk.

Anda tahu apa yang saya idam-idamkan?

Saye teringin nak jalan-jalan tepi laut di senja hari...
Tapi saye tak nak jalan sorang-sorang...
Saye nak pimpin tangan si dia.

Saye teringin nak main buai kat taman permainan...
Tapi saye tak nak main dengan adik saye...
Saya nak main buai tu sambil tersenyum dengan si dia.

Saye teringin nak naik train yang penuh sesak...
Tapi bukan sebab saye suka kene himpit...
Saye nak naik train sesak so boleh pegang tangan si dia kuat-kuat.

Saye teringin nak pergi makan kat Chili's kenyang-kenyang...
Tapi bukan sebab saye suke makan kat situ...
Saye nak tengok si dia makan n cucuk-cucuk perut dia yg comel tu.

Tahu ape lagi yang saye inginkan?
Bercuti dengan si dia, berdua-duaan, melenakan diri di dalam buaian ditiup angin sepoi-sepoi bahasa.

*agak-agak muat ke buai itu?* :p


Wah, romantik jugak diri saye ni!

Saya single dan available! Tolong canang-cangkan yer!

x deez x
Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment