+ Hujan Rintik - Rintik +

Sekarang ni kat luar sana tengah hujan rintik-rintik. Sejuk2 macam ni tido pun best jugak. Tapi, mata sye ni tak kate nak lelap pulak. Al-maklumlah, lepas hantar hubby yang tercinta pergi keje tadi sye membuta balik sampai pukul 9 lebey. Nak basuh baju, tgk cuaca tak sedap, so sye tanguhkan dulu hasrat tuh. So, lepak2, kemas2 rumah sikit, masak ala2 kadar, and now, dah tak tau nak buat apa. Meng'online' kan diri sekejap untuk info2 semasa.

Bulan2 terakhir pregnancy ni, sye rase mcm asyik tak cukup stamina jer. Kaki tangan semua sakit sana sakit sini. Nak buat ape2 pun kadang2 pikir 2 3 kali. Macam malas pun ada, tapi buat2 alasan sarat mengandung la konon. Haha... tapi tak bole nak ikutkan hati sangat, nanti kalau keluar2 sang puteri malas jugak, nak salahkan siapa? Sye la jawabnyer! So, sye tetap la merajinkan diri cume sekali sekala sye nganda2.

Hari ni kan, sye masak simple aje, nasi goreng cina dengan bagedil tauhu jer. Ni first time buat bagedil tu, try2 cube. Best jugak rase die.



Lepas tu hari ni, sye dah tak tahu nak buat ape. Mengadap TV boleh ker? Haha, tapi hujan2 cenggini, Astro pun x berape nak ada. Haih! Baby, cepat2 keluar yer, so mama boleh habiskan masa melayan kerenah tuan hamba!

xoxo
deez


p/s: Sayang, sye terinigin sangat nak tengok Harry Potter! :p
Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment