Hey all,
Mama's little princess is sleeping *soundly*
Hence, I have little time to update cause the sound of keyboard tapping might wake miss lil sunshine. =)

Ya, anak sye telinganya memang nipis! Ape2 bunyi pun dia dengar, so imagine la betapa susahnya mama nak tidurkan si baby comel ni sorang. Tapi takpe, bila telinga kita peka, meaning pergerakkan kita pun laju juga. So, mama suka anak mama tak leka! =)

Dah lama blog tak diupdate. Complicated sikit situasi sekarang. Hidup agak berbeza. Tapi, as long as sye di sisi Mr. Hubby sye and dia di sisi sye, semuanya akan okay sje. Tak de mood sgt nak bercerita; maybe lain kali aje! :)

10:05PM - masa tidur sye sebab baby pun sedang lena. :p

xoxo
deez

P/S: Sayang, banyak2 sabar yer, susah ni sye yakin sekejap aje, jom kita bangun sama2 =)
Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment