+ tabah +

Alhamdullillah,
Kami baru je selesai beli belanja dapur bersemperna dgn Ramadhan ni.
Syukur, dah cukup barangan kat dapur nk buat sahur dan berbuka.

Ni kali ke-2 berpuasa dgn Mr. Hubby.
Tahun 1st plak berpuasa stlh bergelar Mama ni.
Heee, seronok bukan main. Lgpun best, kalau mcm tahun lepas, miss puasa sehari sbb kene amik blood test. Harap2, tahun ni puasa penuh lagi! Insyaallah!

Cuma, masa beli-belah tadi, cari2 jeling2 kurma kecik2 ala2 kurma Najwa (aka kurma Nabi),
tak terjumpa la pulak. Terus kami tak beli. Sebabnyer kene cari jugak kurma kecik2 ni. Sebab baby sgt suka kurma ni, kurma lain makannye sikit2 je nanti!
Kat mana ek nk cari?
Ntah.
Maybe pergi cari di Warta or Masjed Jamek kot nanti.
Mintak2la ada rezeki.
Wahai si comel, akan Mama n bapak usahakan cari kurma tu sampai dpt, tu yang pasti! =)

Kepada kawan2 sekalian,
Selamat Berpuasa.
Moga2 puasa kali ni lebih diberkati,
Jom kita sama2 muhasabah diri.

Kepada kaki2 diet,
Ape lagi!
JOM kita mulakan diet sambil beribadah sekali! =)

Sekian,
Deez
Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment