❤ Letter To Aisyah ❤ No. 1

Mama akan tulis surat buat si baby. Setiap tahun di hari jadi (atau mungkin lambat 2 ke 3 hari).
Bila besar nanti, si baby boleh baca luahan isi hati mama ketika ini!
Oh, dan anakku, mama ni memang macam ni, tulisan mama campur2 aduk sana sini. So, please bear with me! =)

Dear Aisyah,
You are one year old today.
Happy birthday my baby!
You have grown, no doubt about that.
And growing rapidly everyday; to fast for mama's liking. ['-_-]
But, do understand and remember this; for me, you, yes YOU my little princess will always be my LITTLE baby. ❤
Always, Forever!

Around this time a year ago, I was facing the most painful experience in my life. I had never had felt so much pain that I thought I was going to die. No kidding. After a sleepless night and 6 hours of labor, you was born. The moment I heard your cry, all the pain fled away - like magic. Yes, you was magical. You ARE magical. The first time I hold you in my arms right after birth, my world change entirely. I turned into Super Mama - I felt as if I can do anything. You are my super child. I didn't know it back then, but your father told me that your umbilical cord was twisted around your neck. And from the pictures (I know by the time you read this we must've shown you the pictures hundreds of time already), your face was blue. Every time, and i mean EVERY TIME I see that picture, I would shed a tear. I am thankful that you was strong enough to get through it, to came out, determined to see the world, to see us. I am thankful because you had brave the 3 days in the oxygen box to help you breathe accordingly. From that moment on, I know that I indeed had been gifted a strong baby.

Ya, kamu memang seorang bayi yang kuat. Kenapa mama kata begini? Ah, sebabnya kamu bayi yang kuat sekali. Kamu super baby kami! Fizikal dan rohani kamu kuat sekali - kadang2 mengalahkan mama sendiri. Secara fizikalnya, oh, kamu memang suka menguji ketahanan diri mama kamu ni. Dan cara kamu hisap susu, aduh, kadang2 boleh meninggalkan kesan calar2, luka2 dan lebam2 pada mama. Tulang temulang kamu jugak mengalahkan orang dewasa. Sekali kena genggaman penumbuk kecil tu, boleh tinggalkan bisa berhari2 tau lamanya. Dalam sehari pula, masa yang paling mama geruni adalah masa nak pakaikan baju kamu. Kalau tak berlari satu rumah, tak sah jawabnya. Tak apalah, exercise untuk mama kan? Oh, anak, kamu juga seperti bapakkah? Tak suka mama bermalas-malasan? =P Kamu seorang bayi yang tahu apa yang kamu mahukan. Kalau dah kata nak, naklah jawabnya. Kalau taknak, buatlah apa pun, kamu akan menang juga. Mencabar, ada masanya mama rasa kamu betul2 mencabar jiwa dan raga mama. Tapi, itu bagus, itu tandanya kamu boleh berdiri sendiri. Kamu bayi yang tahu personaliti dan peribadi diri. Mama suka kamu ambil sifat itu dari mama dan bapak sekali. Tapi, janganlah terlalu headstrong yer baby? Berpada-padalah. Mama tahu, sekarang, kamu mesti dah mengerti. =)

You archive everything beyond your milestone. No, I am not just being biased cause you are my first and right now my only child. It is the truth. You can sit by the age of 6 months. Walking by the age of 10 and a half. Really! Oh, and in term of eating, my baby, do you know that you started eating curry at the age of 5 months? Yes, you did. And your achievements were always surprising to us. And all of this, we should be thankful, for Allah had blessed us with a brilliant child like you. Hah, your bapak think that you are a prodigy. I think he might had believed so too. Me? I like to be more realistic. You are a fast one, a fast learner, a brilliant child - but kids nowadays, they tend to be such. But of course, deep inside me know, you are going to be someone. Someone, if not to others, to us, your mama and bapak. No matter what, no matter how. We are proud of you, proud of what you have archived and we will continue being proud of you.

Well, mama rasa, apa yang mama cuba sampaikan, baby kena sentiasa ingat.
Tak kira apa keadaan, tak kira mama dan bapak kat mana pun di saat Aisyah tengah baca ni.
Selalu lah ingat, selalulah tanam dalam hati tu,
Mama dan bapak sayang Aisyah sangat2.
Sentiasa, selamanya.

Terima kasih sebab hari2 menyerikan kehidupan kami.
Tank you for being everything that we had ever wanted in a daughter - and more.

We love you! =)
Happy Birthday sayangku!

xoxo
Mama

P/S: Bapak itu hopeless sikit nak menyuarakan sayangnya, tapi dia sgt2 sayang kamu juga! =)


0 comments:

Post a Comment