❤ Raya Sakan ❤

❤ Assalamualaikum.

Tadi berhajat nak buat entri raya sakan. Tapi, sedang cuba mengarang dan membuka Photoshop untuk mengecop gambar, tiba-tiba photoshopku tak boleh dibuka!


Arghhh tension!!!!


Untuk makluman anada semua, Photoshop itu adalh hidup grafik sye. Sye dan photoshop pada komputer tak boleh dipisahkan. Walau apa pun sye buat, di kala laptop mahupun Pc terpasang, mesti, mesti, application Photoshop itu dibuka. WAJIB!


Tapi, kenapa error pula?

Mana Photoshop sye?

Ohhhhhhhhhh NOOOOOOO....


*flashback*


-sedang memasak di dapur sambil si anak merliang liuk di kaki main masak-masak sama

-Mr. Hubby di ruang tamu, sedang membersihkan spring cleaning laptop katanya

Mr.H : Yang, Video Cut ni sapa punya? Awak ke?

Sye: Takle. Mana ada sye download tu.
Aisyah: Mama, Mama, Mama
Sye: Ye, Aisyah, kenapa?
Aisyah: Tu, Ni, Tu....
Sye: Ok... Ok *sambil ikan dicampakkan dalam belanga*
Mr.H: Sye delete ye?
Aisyah: Ma..... Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sye: Ok... OK je
Aisyah: Mama... Tuuuuuuuuuuuuu... Sejuk *sambil bukak tutup icebox*
Sye: Kalau sejuk jangan la main... duduk, duduk
Mr.H: Yang, ni folder AppNewB ni apa?
Sye: Ntah tak tahu
Aisyah: Mama..... Egg... dappp dapppp.... nakkkkkk
Sye: Ok, nanti mama goreng, sekejap
Mr.H: Sye buang ye?
Aisyah: Nanak... Nananakkkk
Belanga: Time balikkan ikan woi.....woi....woiiiiiiiiii!!!!
Sye: Jap Aisyah, mama pusing ikan sat
Aisyah: Nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Mr.H: Boleh ke delete?
Sye: OK OK OK OK

Sebenarnya sye jawab siapa pun sye tatau.

Dan masa berlalu.
Dan sekarang nak buka photoshop, dia tak mahu!


ADOI!

Sadisnya hidup ni kadang-kadang =(

Dah,
Dah takde mood nak berentri raya.

CET, bukan penghujung dunia.
Tapi kena cepat, nak download photoshop baru.
Nanti berentri lain pula.

Oh
Oh,
Oh,

Dan,

Moral of the storinya,

Jangan, Jangan sesekali biarkan Husband anda cleanup PC tanpa anda si sisi ye, kawan-kawan semua! =P

1 comments:

ieja amieja said...

:(..sedih betul kan bila apa yg kita nak buat sume x menjadi..silap ari en.husband terdelete something kot..

Post a Comment