❤ Masih Disini ❤

Assalamualaikum.

Ni bukan ketegori bersawang je blog ni. Ni dah kategori pekasam!
Ces!! Si penulis merangkap  pemilik blog yang tak berkesungguhan langsung mengupdate blog.

But o well,
Biarlah. Blog ni pun tuan badan je yang selalu baca. Haha.

Anyway, lama kesepian.Kerana? Sebabnya?
Tak ada sebab yang specific pun. 
Kesibukan harian, kemalasan, dan kesihatan yang tak berapa nak mengizinkan. Tengok skrin je nak termuntah. Sumpah! Tak tipu. Maybe baby kali ni not technology phrone kot? =P

Update pregnancy sikit, untuk kenangan sendiri di hari tua.

Week 19.
Whoa? Where did all the time goes? Going into my 5th month and I am still processing the thought of raising 2 lil tots after this.
Doubt, yes, creeping in.
Can I do it?
Am I strong enough?
Will I ruin these 2 lives I'm responsible for?
Haha....
It's mid-pregnancy falling out all over again!

BUT
In the end of the day, I know, always know that I'm up for it. Or else I won't be so eager and 'gedik' to have more and more children now, wouldn't I?

Ok, Entry meraban.
Just warming up for upcoming updates.

Tahu-tahu je lepas ni rajin mengupdate.
Because dah terexcited with having a new member in the family.

Next, BABY SCAN.

Wehoooo...
Mengharapkan, tapi takkan hampa. Sebab rezeki tu Allah yang tentukan. Cuma berdoa yang anak dalam kandungan sihat mengikut peredaran tumbesaran. Ya Allah, padaMu kami berserah. Amin =)

xoxo
Ren Din
Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment